Schrijf jouw klas nu in voor de Lang Leve de Muziek Wedstrijd

19 januari 2018

Lang-Leve-De-Muziekshow.jpg#asset:343

Wil jij met je klas ook meedoen aan de Lang Leve de Muziek Wedstrijd voor basisscholen? Voor de groepen 6 en 7 is het t/m 28 februari mogelijk zich in te schrijven. Wie weet staat jouw klas wel in december op podium tijdens het Kerst MuziekGala 2018!

Inschrijven

Om mee te doen met de Wedstrijd maak je met je hele klas een muzikale act. Deze act mogen jullie helemaal zelf bedenken met een liedje naar keuze. Maak er een leuk filmpje van (maximaal 1,5 minuut) en stuur hem in via je schoolaccount op deze website. Dit is je auditie voor de wedstrijd. Aanmelden kan tot en met 28 februari 2018 dus ga snel aan de slag!

Wat kun je verwachten als jouw klas zich aanmeldt?

  • Auditie: Je doet auditie in een theater in Nederland. Waar dit precies is, hoor je wanneer je geselecteerd bent. Tijdens de auditie voer je jouw lied met de klas uit, er is slechts één mogelijkheid om dit te doen.
  • Videoclip: Wanneer je geselecteerd bent na de audities, wordt er een audio-opname gemaakt van het nummer waar ook de videoclip mee opgenomen wordt. Deze audio opname zal plaatsvinden op een locatie in de provincie. Na de audio-opname wordt een videoclip opgenomen. Dit zal in de buurt van de school plaatsvinden.
  • Vliegende brigadier: Om tot een goed resultaat te komen, krijgt jouw klas hulp van een zogenaamde vliegende brigadier. Dit is een extra hulp voor de groeps- of vakleerkracht en samen met de vliegende brigadier perfectioneren jullie je act.
  • Studiodag: De opnames vinden plaats in studio Cé in Almere. Jullie zijn zo’n vier uur in de studio. Afgelopen jaar zijn de opnames overdag doordeweeks opgenomen.

Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Terug naar overzicht

Nieuws

Resultaten enquête muziekonderwijs in Limburg 2020

27 mei 2020

In maart jl. ontvingen Limburgse scholen een enquête met als doel o...

Lees verder


DOOR! lanceert TussenDOOR!tjes

7 april 2020

De Corona-crisis raakt iedereen, ook het onderwijs. De scholen zijn gesloten, kinderen...

Lees verder