Programma SamenDOOR! 27 juni 2018

16 mei 2018

Sinds begin 2015 loopt DOOR! samen met tal van partners met de muziek mee vooruit in Limburg én in Nederland. We hebben met elkaar ongelofelijk veel gerealiseerd. Meer dan 180 scholen hebben muziek weer een plek gegeven in het onderwijs, veel leerkrachten hebben hun kennis over muziek kunnen verbreden, meer dan 160 muziekverenigingen en poppodia zijn een samenwerking met een school aangegaan. Dat vraagt om een feest! 

DOOR! en Méér Muziek in de Klas nodigen jou dan ook van harte uit om op woensdag 27 juni de SamenDOOR! dag bij Adams Muziekcentrale in Ittervoort te beleven. Deze speciale dag boordevol muziek in allerlei facetten geeft weer extra inspiratie voor nog meer muziekonderwijs op en na school.

Werk je bij een kunstencentrum, poppodium, vereniging , sta je voor de klas of ben jij bezig met méér muziek in de klas? Dan wil je de SamenDOOR! dag niet missen!


Datum: woensdag 27 juni 2018

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Locatie: Adams Muziekcentrale, Aziëstraat 17-19, 6014 DA Ittervoort


Programma:

13.00 uur             Inloop

13.30 uur             Concert met een spectaculair kinderkoor, Guido Dieteren en philharmonie zuidnederland, presentatie Lex Uiting

14.30 uur             Workshops

16.00 uur             Netwerkborrel 


Inschrijven*

Wil je aanwezig zijn op de SamenDOOR!dag? Klik dan hier voor meer informatie en inschrijven

*Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de SamenDOOR!dag en de workshops. Inschrijven is dan ook verplicht. Wees er snel bij want vol = vol. Indien je je niet hebt ingeschreven kunnen wij jou geen toegang verlenen. Let op: Neem je legitimatiebewijs mee. Zonder geldige legitimatie kunnen we je helaas niet toelaten.Terug naar overzicht

Nieuws

Resultaten enquête muziekonderwijs in Limburg 2020

27 mei 2020

In maart jl. ontvingen Limburgse scholen een enquête met als doel o...

Lees verder


DOOR! lanceert TussenDOOR!tjes

7 april 2020

De Corona-crisis raakt iedereen, ook het onderwijs. De scholen zijn gesloten, kinderen...

Lees verder