​Limburgse basisscholen naar de BZTband XXL

19 mei 2016

In het najaar gaat “Méér muziek in de klas” in tien afleveringen van de BZT muziekshow op zoek naar groepen voor de BZTband XXL! Op een speciaal kerstgala speelt de band een nummer voor koningin Máxima.

De wedstrijd is momenteel in volle gang! Zo’n driehonderd scholen hebben een video met een muzikale act geüpload. Honderd groepen worden uitgenodigd voor de audities in juni waaronder drie Limburgse scholen: Basisschool Passepartout uit Tegelen, Obs Aan de Meule uit Sittard en Basisschool Leyenbroek uit Sittard. Deze drie scholen worden ondersteund door Harmonie Sempre Avanti Tegelen, Muziekcorps St. Barbara Sanderbout en Fanfare St. Jan Leyenbroek.


Uiteindelijk zijn van elke sound drie groepen in de BZT muziekshows te zien. Elke week staat er een andere sound centraal, van rap tot huis-, tuin- en keukenpercussie! De muzikale helden Maan, Gers Pardoel, Benjamin Herman, Krystl en Kenny B geven de klassen tips en moedigen ze aan tijdens de shows. De helden en de kijkers selecteren welke tien klassen deel uit gaan maken van de BZTband XXL.

Dus Limburgers, laat ze in Hilversum een poepje ruiken!! Team DOOR! wenst jullie héééééééél veel succes en vooral veel plezier.

Terug naar overzicht

Nieuws

Subsidieregeling popmuziek SamenDOOR! 2018-2019 geopend!

16 november 2018

De subsidieregeling SamenDOOR! is open voor aanvragen vanaf 15 november 2018. De regeling is v...

Lees verder


Schrijfsessies SamenDOOR!regeling

31 oktober 2018

Op woensdag 21 en woensdag 28 november vinden bij het Huis voor de Kunsten...

Lees verder