LAATSTE OPROEP voor leerkrachten van groep 5, 6 of 7: Ga het muzikale avontuur aan met je klas en doe mee aan de landelijke muziekwedstrijd voor basisscholen!

4 mei 2017

De klassen gaan de strijd met elkaar aan binnen hun eigen provincie. Per provincie gaan drie klassen door naar het nieuwe familieprogramma van AVROTROS Lang Leve de Muziek Show, gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro. De twaalf winnaars van de shows krijgen de ultieme hoofdprijs: met de allergrootste schoolband optreden voor Koningin Máxima tijdens Het Kerst Muziekgala 2017. Daar wil je toch bij zijn?

Wat moet je doen?

Verzin een muzikale act met de hele klas en upload hiervan een filmpje vóór 14 mei. (Wellicht heb je deze al?!) Dit is heel eenvoudig! Je meldt eerst je school aan via de aanmeldknop op de website (zie link hieronder). Daarna ontvang je een link via een e-mail, waarmee je toegang krijgt tot je schoolaccount. Via je schoolaccount upload je vervolgens het filmpje van je klas. Doen andere klassen van je basisschool ook mee? Deel dan het schoolaccount en upload meerdere filmpjes.

Gratis workshop muziek of kans op 10 uur gratis muziekles

Klassen die doorgaan naar de auditieronde krijgen 10 uur hulp van één van onze Vliegende Brigadiers, dat zijn enthousiaste vakleerkrachten muziek. Gaat jouw klas niet door, dan krijg je een gratis workshop muziek voor het hele leerkrachtenteam. Dus door mee te doen geef je het muziekonderwijs op jouw school gegarandeerd een boost! Dat wil jij toch ook voor je leerlingen? 

Ga naar https://www.meermuziekindeklas.nl/Doe-mee voor meer informatie en meld je snel aan!

sjwoan.png#asset:301

Terug naar overzicht

Nieuws

Oproep aan leraren: Doe mee aan herziening van het landelijk curriculum

6 oktober 2020

Dit is dé kans om mee te werken aan het landelijk curriculum. O...

Lees verder


Resultaten enquête muziekonderwijs in Limburg 2020

27 mei 2020

In maart jl. ontvingen Limburgse scholen een enquête met als doel o...

Lees verder