De "Music University Day" in Limburg is met 100 aanmeldingen VOL !!!

24 februari 2016

Méér Muziek in de Klas is een beweging waar steeds meer mensen en organisaties zich bij aansluiten omdat samen muziek maken leuk is, maar ook belangrijk. Het is goed voor de ontwikkeling van kinderen op vele vlakken. Dat is voor jullie niets nieuws.

Ben jij een groepsleerkracht of Pabostudent en wil je graag meer muziek in je klas, maar weet je niet hoe? Kom dan naar onze Music University Day! Deze gratis workshops worden op 23 maart aangeboden door DOOR! zodat jij praktisch aan de slag kunt met muziek. De training is bedoeld als inspiratie om zelf muziekles te geven en te ervaren dat je ook met weinig kennis toch een eerste stap kunt zetten met je klas.

Workshopleiders zijn Sjraar Klaassens, Sander Ruijters, Daan Gooren en Lydia Gullikers specialisten pur sang die al veel teams aan het musiceren hebben gekregen.

Locatie: Fontys Hogeschool kind en Educatie Venlo
Adres: Tegelseweg 255, 5912 BG Venlo
Tijd : inloop 14.00-14.30 u
Workshops: 14.30-17.45 u o.l.v. Sjraar Klaasens, Sander Ruijters,Daan Gooren en Lydia Gullikers.

Iedereen kan deel nemen aan 2 workshops.

Workshopronde 1: 14.30-16.00 u
Workshopronde 2: 16.15-17.45 u

Tevens krijg je die dag informatie over de wedstrijd die Méér Muziek in de Klas organiseert in samenwerking met NPO-Zapp, waar schoolklassen aan mee kunnen doen. Het gaat daarbij om de groepen 5, 6 en 7. Het concept van de wedstrijd houdt in dat we een grote, gekke band/orkest willen samenstellen waarin alle vormen van muziek maken samen komen; zang, rap, bodypercussie, slagwerk, blazers, zelfgemaakte instrumenten, enzovoorts. Deze grote, gekke band/orkest zal tijdens een groot kerstgala optreden voor Koningin Maxima.

Kijk voor meer informatie op deze link: https://www.meermuziekindeklas.nl/de-wedstrijd


Terug naar overzicht

Nieuws

Oproep aan leraren: Doe mee aan herziening van het landelijk curriculum

6 oktober 2020

Dit is dé kans om mee te werken aan het landelijk curriculum. O...

Lees verder


Resultaten enquête muziekonderwijs in Limburg 2020

27 mei 2020

In maart jl. ontvingen Limburgse scholen een enquête met als doel o...

Lees verder