​Buma Music Academy

30 augustus 2016

Buma Music Academy zet zich in voor actueel en vernieuwend muziekonderwijs binnen het Voortgezet Onderwijs in Nederland. Het lesprogramma biedt docenten praktische handvatten om hun muziekonderwijs op een eigentijdse manier vorm te geven. Docenten CKV, Muziek (en aanverwante vakken) kunnen zich eenvoudig aanmelden en krijgen toegang tot een gratis online lesprogramma rondom pop-, hiphop-, dance- en klassieke muziek met onder andere:

  • Ruim 40 gratis lessen over muziekstijlen, muziekinstrumenten, zelf nummers en songteksten schrijven, muziek & andere disciplines, de muziekindustrie en de schoolact
  • materiaal gedifferentieerd op VMBO en HAVO/VWO niveau
  • Volledige vrijheid voor de docent om zelf invulling te geven aan het BMA-programma (zowel in tijd als in keuze van de lessen)

Ook haalt BMA de (professionele) muziekwereld naar het klaslokaal. Het materiaal geeft leerlingen een kijkje achter de schermen van een poppodium, dance-event, festival of concertgebouw. Tot slot biedt BMA een podium aan jong muzikaal talent met de landelijke schoolactcompetitie.

Terug naar overzicht

Nieuws

Subsidieregeling popmuziek SamenDOOR! 2018-2019 geopend!

16 november 2018

De subsidieregeling SamenDOOR! is open voor aanvragen vanaf 15 november 2018. De regeling is v...

Lees verder


Schrijfsessies SamenDOOR!regeling

31 oktober 2018

Op woensdag 21 en woensdag 28 november vinden bij het Huis voor de Kunsten...

Lees verder