Basisschool Harlekijn uit Baexem naar halve finale Lang Leve de Muziek Show.

18 november 2019

Zaterdagavond heeft groep 6 van basisschool Harlekijn uit Baexem de tweede uitzending van het nieuwe seizoen van Lang Leve de Muziek Show gewonnen. Onder leiding van presentator Buddy Vedder en zijn host Emma Heesters gingen ze de strijd aan met De Helmstok uit Flevoland en De Casembroot uit Zeeland. Op 7 december zullen zij in de halve finale opnieuw gaan voor de winst.

Lang Leve de Muziek Show  
Presentator Buddy Vedder liet de kinderen zaterdag muzikale spellen doen, als ‘Hits in een ander jasje’ en de ‘Dance battle’, en ook de leerkrachten gingen muzikale uitdagingen aan, door onder andere mee te doen aan het spel ‘Zingen onder de douche’. In elke uitzending van Lang Leve de Muziek Show strijden drie scholen uit verschillende provincies tegen elkaar. Eigenlijk kent het programma geen verliezers, want alle scholen die meedoen met de uitzendingen mogen sowieso optreden in de grootste schoolband van Nederland, tijdens Het Kerst Muziekgala 2019 waar Koningin Máxima, als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, te gast zal zijn. 

De Lang Leve de Muziekshow is elke zaterdag te zien om 18.25 uur op NPO 3 (NPO/Zapp). De finale wordt uitgezonden op zaterdag 21 december 2019. Het Kerst Muziekgala 2019 wordt uitgezonden op zondag 22 december op NPO 1.

Bekijk de aflevering van zaterdag 16 november 2019 hier: https://www.zapp.nl/programmas/lang-leve-de-muziekshow/nieuws/26255-aflevering-2-zaterdag-16-november


Terug naar overzicht

Nieuws

Oproep aan leraren: Doe mee aan herziening van het landelijk curriculum

6 oktober 2020

Dit is dé kans om mee te werken aan het landelijk curriculum. O...

Lees verder


Resultaten enquête muziekonderwijs in Limburg 2020

27 mei 2020

In maart jl. ontvingen Limburgse scholen een enquête met als doel o...

Lees verder